OPASNOST VREBA NA PRELAZU Pas ujeo čoveka dok je prelazio ulicu

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNOST VREBA NA PRELAZU Pas ujeo čoveka dok je prelazio ulicu

Radnika poslovnice „Laste“ u Nišu R.T. ujeo je pas lutalica jučea oko 10.30 časova dok je prelazio pešački prelaz u Bulevaru 12. februar kod Autobuske stanice.

On kaže da je od prostorija poslovnice krenuo do autobusa koji je polazi sa stanice, kada je odjednom osetio da je ujeden ispod lista leve noge.

- Okrenuo sam se i video psa lutalicu koji je išao za mnom. Da nisam imao debele vunene čarape, prošao bih još gore. Hitna pomoć me je odvezla do bolnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još sam u stresu i boli me noga a moram da primim i zaštitne vakcine. Tužiću grad sigurno zbog ovoga - kaže R.T.

Šef Lastine poslovnice Olivera Veličković kaže da su zvali Komunalnu policiju ali da su im rekli da nisu nadležni za pse lutalice već da pozovu šintersku službu JKP Medijana.

- Na tom prelazu non stop ima pasa lutalica, ljudi često ne smeju da pređu ulicu - kaže Veličkovićeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.