OKRUŽILI SU GA IZDAJNICI I KU.VE, SADA ĆE SE POTUĆI OKO OSTAVŠTINE: Surova ispovest Maradoninog prijatelja, El Pibe je UMRO SAM!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2020, 09:08

OKRUŽILI SU GA IZDAJNICI I KU.VE, SADA ĆE SE POTUĆI OKO OSTAVŠTINE: Surova ispovest Maradoninog prijatelja, El Pibe je UMRO SAM!

Poslednji dani života Dijega Armanda Maradone bili su tužni, a čuveni El Pibe bio je odsečen od prijatelja i strašno usamljen, tvrdi legendarni fizioterapeut Argentine iz 1986. kada su "gaučosi" predvođeni čarobnjakom postali prvaci sveta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BILI KAO BRAĆA, A NIJE MU SE JAVLJAO: "Dijego bio okružen izdajnicima i k*rvama" Prijatelj ogorčen - "POBIĆE SE OKO IMOVINE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020

Loši ljudi oko Maradone...Oproštajni dani života Dijega Armanda Maradone bili su tužni, a čuveni El Pibe bio je odsečen od prijatelja i strašno usamljen, tvrdi legendarni fizioterapeut Argentine iz 1986. kada su "gaučosi" predvođeni čarobnjakom postali prvaci sveta...U velikoj ispovesti za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.