Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 13:05

OKO podsajt - uskoro na portalu RTS-a

U 15. godini postojanja emisija "Oko" dobija i svoj portal. Iako prirodno proističe iz emisije, portal neće pratiti samo "Oko" i "Oko magazin" već je zamišljen kao platforma na kojoj će pisati najbolji pisci i novinari na srpskom jeziku.
Ideja je da se čitaocima ponudi najkvalitetniji sadržaj, da "Oko portal" bude mesto okupljanja svih koji vole da čitaju ali i znaju da pišu. 
Način na koji se tretiraju teme u "Oku" i "Oko magazinu" biće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još produbljen na "Oko portalu".
"Oko" će insistirati na analitičkom pristupu društvenim, političkim, ekonomskim i temama iz kulture, a negovaće novinarstvo koje je bliže literaturi nego drugim portalima.
Urednici podsajta su Gorislav Papić i Nebojša Grujičić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.