SNAŽNA EKSPLOZIJA NA AERODROMU U AUSTRIJI: Povreženo 9 osoba, tri u kritičnom stanuu! Gusti crni dim prekrio nebo u Lincu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽNA EKSPLOZIJA NA AERODROMU U AUSTRIJI: Povreženo 9 osoba, tri u kritičnom stanuu! Gusti crni dim prekrio nebo u Lincu (VIDEO)

U eksploziji kod aerodroma u Lincu povreženo je devet osoba, a od toga tri teško (46, 44, 38) i život im je ugrožen. Oni su prebačeni u teže je povređeno dvoje ljudi, prenela je nemačka agencija DPA.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OGROMNA EKSPLOZIJA NA AERODROMU U AUSTRIJI: Gusti crni dim prekrio nebo - Ima povređenih! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

U eksploziji kod aerodroma u Lincu teže je povređeno dvoje ljudi...Policija je saopštila da se incidend dogodio u hali za odlaganje smeća...Uzrok eksplozije je za sada nepoznat...Energie AG Gebäude beim Flughafen Linz ist explodiert !!#linz #hörsching #bluedanubeairport #explosion #brand #flughafen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.