OGRANIČEN JE KAO BALKON, A VOZI TUAREGA: Na suđenju u aferi respiratori isplivale šok poruke premijera FBIH Fadila Novalića VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Apr.2021, 17:44

OGRANIČEN JE KAO BALKON, A VOZI TUAREGA: Na suđenju u aferi respiratori isplivale šok poruke premijera FBIH Fadila Novalića VIDEO

U Sudu BiH danas je nastavljeno suđenje premijeru Federacije BiH, Bakirovom premijeru Fadilu Novaliću i drugima u aferi "Respiratori".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Glup je i ne odlučuje ništa" Na suđenju u aferi "Respiratori" pročitane poruke premijera Federacije BiH i saradnika

Izvor: Blic, 26.Apr.2021

Na suđenju premijeru Federacije BiH FBiH Fadilu Novaliću i drugim u vezi sa nabavkom 100 respiratora iz Kine vrednosti 10.530.000 KM (oko 5,2 miliona evra), Tužilaštvo je danas predstavilo korespondencije optuženih, telefonske prepiske i relevantne odluke Vlade FBiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.