Izvor: Blic, 20.Okt.2021, 15:43

OD KAD DO KAD VAŽE KOVID PROPUSNICE Uvode se u subotu u 22 h, ali da li ćete morati da ih pokažete i u nedelju u ujutru?

Krizni štab danas je doneo odluku da se uvode kovid propusnice od subote 23. oktobra u 22 sata. Mnogi su se zapitali šta to tačno znači i da li će one važiti od 22 h do kraja radnog vremena ugostiteljskih objekata ili će se i 24. oktobra u toku dana u lokale ulaziti s kovid propusnicama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZJAŠNJENE SVE NEDOUMICE O KOVID PROPUSNICAMA: Uvode se u subotu u 22h, da li ćete morati da ih pokažete i u nedelju u ujutru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021

Dakle, bez kovid propusnice možete ići u ugostiteljske objekte sutra i u petak celog dana, dok od subote i narednih dana to možete činiti do 22 sata..Krizni štab danas je doneo odluku da se uvode kovid propusnice od subote 23. oktobra u 22 sata. Mnogi su se zapitali šta to tačno znači i da li...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.