OBJAVLJEN NOVI STRAVIČAN SNIMAK UBISTVA SRBINA U FILADELFIJI! Pošto je upucan Milan pokušao da pozove pomoć pa se sručio mrtav!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021, 16:13

OBJAVLJEN NOVI STRAVIČAN SNIMAK UBISTVA SRBINA U FILADELFIJI! Pošto je upucan Milan pokušao da pozove pomoć pa se sručio mrtav!

U SAD je počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo Srbina Milana Lončara koji je upucan u januaru ove godine u Filadelfiji dok je šetao psa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POKUŠAO JE DA POZOVE POMOĆ, ALI SE RANJEN SRUŠIO NA ULICU Društvenim mrežama kruži novi snimak ubistva Milana Lončara u Filadelfiji, do poslednjeg trenutka držao svog psa (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Maj.2021

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi kako Srbin Milan Lončar, nakon što su ga opljačkala dva muškarca i upucala, pokušava da pozove pomoć, još u ruci čvrsto držeći povodac svog psa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.