O njemu danas SVI PRIČAJU: Odjeknuo je PRASAK, automobil je postao BUKTINJA, a onda se pojavio OVAJ ČOVEK (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O njemu danas SVI PRIČAJU: Odjeknuo je PRASAK, automobil je postao BUKTINJA, a onda se pojavio OVAJ ČOVEK (FOTO)

Brza reakcija!

U saobraćajnoj nezgodi koja se juče popodne dogodila na ulazu u Umku, kada je kamion udario u automobil koji se zapalio, povređenog vozača u besvesnom stanju, izvukao je i pružio mu prvu pomoć Ivan Damnjanović pripadnik beogradskog odreda Žandarmerije.

"Supruga i ja smo bili na autobuskom stajalištu kada se začuo prasak i zapomaganje. Ugledali smo žensku osobu koja je izašla iz zadimljenog automobila. Potrčao sam i ugledao nepomičnog vozača. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Odmah sam rekao supruzi da pozove hitnu pomoć i vatrogasce, a ja sam za to vreme sa još jednim muškarcem pružio prvu pomoć vozaču koji je nakon par minuta došao svesti, a zatim smo ga izveli iz automobila koji je počeo da gori", kaže za Policiju danas Damnjanović.

Foto: MUP

Kako je objasnio, automobil je brzo goreo, iako su pokušali da spreče širenje vatre. Vatrogasci su brzo došli, a hitna pomoć je povređene prevezla u bolnicu.

"Najvažnije je da su obe osobe iz automobila žive, iako je prizor, prvo prasak a zatim i vatra ostavljao utisak da je situacija mnogo ozbiljnija", rekao je Damnjanović.

Ovaj hrabri žandarm ističe da su ga ljubav prema svojoj zemlji i pomaganje drugima, za koje smatra da su jedne od najvažnijih vrednosti, povele da se zaposli u Žandarmeriji i da u svakom trenutku posvećeno radi svoj posao.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.