Oсновано Спортско друштво „Војводина“: Девет клубова, једна породица (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 09:01

Oсновано Спортско друштво „Војводина“: Девет клубова, једна породица (ВИДЕО)

У свечаној сали ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, синоћ је одржана оснивачка Скупштина СД Војводина на којој је и званично основано Спортско друштво „Војводина“.
У овом спортском друштву учествоваће девет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клубова: Фудбалски клуб, Рукометни клуб, Одбојкашки клуб, Атлетски клуб, Кошаркашки клуб, Рвачки клуб, Женски Фудбалски клуб, Хокејашки клуб и Ватерполо клуб.
Све ове клубове спаја име „Војводина“, а удружени ће радити за један јасан циљ –  да што више трофеја из свих спортова достигне у Нови Сад и да се они заједнички прославе.
На самој скупштини изабрани су: Председник УО – Драгољуб Збиљић, Потпредседници – Душан Бајатовић и Душан Радојичић, као и чланови УО – Бојан Терзин, Борјан Поповић и Ђорђе Бајло.
На свечаној церемонији, представници и суоснивачи СД Војводина добили су свечане плакете „Плава звезда“, а председник Спортског друштва „Војводина“, Драгољуб Збиљић је у свом обраћању војводинашима обећао блиставу спортску будућност. „Основни мотив оснивања Спортског друштва Војводина је – локал патриотизам. Сви чланови и сви клубови доживљавају Град Нови Сад и своје клубове као најважније у држави и као нешто свето и што мора да нам буде заједничка тачка спајања. Очекивања и циљеви Спортског друштва су потпуно јасна, а то је да будемо најбоље орзанизовани спортски клубови и са најбољим спортским резултатима. Поставили смо такође свима нама циљ да сваке године морамо да освојимо барем две шампионске титуле и уз националне Купове укупно три до четири трофеја.
Очекујемо да СД Војводина буде финансијски позитивно и да ФК Војводина буде локомотива и да за собом повлачи резултате осталих клубова. Град Нови Сад је тренутно највећи финансијер свих клубова у оквиру СД Војводина и мислим да то временом морамо да мењамо снагом ауторитета људи који воде клубове и који су оснивачи СД морамо да пробудимо привреду“, поручио је Збиљић.
Sutra počinje prodaja ulaznica za Vojvodina – Apoel

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Oсновано Спортско друштво „Војводина“: Девет клубова, једна породица (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.