Novine u ministarstvu: Aleksandar Gajović postavljen za državnog sekretara za informisanje

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine u ministarstvu: Aleksandar Gajović postavljen za državnog sekretara za informisanje

Sada je zvanično!

Vlada Srbije postavila je glavnog urednika "Ilustrovane politike" Aleksandra Gajovića za državnog sekretara za informisanje, saopštio je danas UNS.

Gajović (66) je za državnog sekretara u Ministarstvu kulture i informisanja imenovan na sednici Vlade Srbije u četvrtak, kaže se u saopštenju.

Foto: Printscreen

Gajović je proveo godinu dana kao savetnik u sektoru informisanja Ministarstva kulture i informisanja između >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 2012. i 2013. godine i učestvovao je u pisanju seta medijskih zakona.

U septembru 2013. Nadzorni odbor "Politike A. D." postavio ga je za glavnog i odgovornog urednika lista "Ilustrovana politika", kaže se u saopštenju.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Samo u nedelju će SVE OVO biti BESPLATNO u Srbiji

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.