Izvor: B92, 26.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar spasao život davljeniku

Kuršumlija -- Novinar televizije Avala Miloš Ivanović spasao je život Petru Đorđeviću, koji je, okliznuvši se sa bedema, pao u reku Toplicu.

Vraćajući se iz grada sinoć oko 22 sata, Ivanović je u blizini Veterinarske stanice u Kuršumliji spazio čoveka koji je plutao niz poluzaleđenu reku Toplicu. Ivanović je primetio da je nesrećni čovek još živ, ali da zbog hladnoće nije imao snage da doziva pomoć.

Novinar je zagazio u Toplicu do pojasa i iz brzaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te planinske reke izvukao poluživog Petra Đorđevića, koji je zbog veoma niske temperature i pada u reku doživeo šok i zadobio lakše telesne povrede.

Posle ukazane lekarske pomoći, Đorđević je pušten kući i njegovo stanje je stabilno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.