Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 13.Nov.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novih 550 mesta u vrtićima u Čačku i Preljini

ČAČAK - Gradsko veće Čačka usvojilo je predlog da se do kraja godine osnuje još jedna dečja ustanova jer predstoji otvaranje 550 mesta u novim vrtićima.

Pošto se na uglu Balkanske i Nemanjine ulice uskoro otvara novi dečji vrtić sa 450 mesta, a u obližnjoj Preljini za još 100 dece, znatno se uvećava broj vaspitnih grupa, pa zbog zakonske obaveze, pored postojeće dečje ustanove "Radost", mora da bude otvorena još jedna, koja će se zvati "Moje detinjstvo".

Između >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tih ustanova biće izvršena preraspodela postojećih 19 vrtića sa ukupno 127 vaspitnih grupa, što podrazumeva i zapošljavanje novih vaspitačica i drugog osoblja u vrtićima. Sada je na seoskom i gradskom području u obdaništima smešteno oko 3.500 mališana.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.