Novih 30 zglobnih autobusa na ulicama Beograda do septembra

Izvor: RTS, 09.Feb.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novih 30 zglobnih autobusa na ulicama Beograda do septembra

Grad Beograd potpisao je ugovor sa "Ikarbusom" o nabavci novih 30 zglobnih autobusa ukupne vrednosti od 8,5 miliona evra.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će ti autobusi biti pušteni u saobraćaj do septembra ove godine i da će doprineti dodatnom poboljšanju kvaliteta javnog prevoza.

"Vozila imaju klimu i pristup za osobe sa invaliditetom, brojače putnika, kamere za spoljašnjost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i unutrašnjost", rekao je Mali dodajući da su autobusi u skladu sa visokim standardima koji su postavljeni pre dve godine.
Prema njegovim rečima, to je deo strategije koja se odnosi na obnovu voznog parka i povećanja kvaliteta prevoza u Beogradu.
"Radimo i na pronalaženju rešenja, prevashodno finanijskih da kupimo nove autobuse, kao i da modernizujemo i tramvaj", rekao je Mali novinarima posle potpisivanja ugovora sa "Ikarbusom".
Gradonačelnik je dodao da će se naredne nedelje potpisati ugovor o nabavci 12 novih školskih autobusa.
"Ovo je prva ovakva nabaka. Autobusi će biti u žutoj boji i prevoziće decu po školama na teritoriji grada Beograda. To je još jedan primer kako GSP može da pokaže da je lider u novim idejama i inovacijama", rekao je Mali. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTPISAN UGOVOR: Novih 30 autobusa stiže u septembru

Izvor: Kurir, 09.Feb.2017

...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će ti autobusi biti pušteni u saobraćaj do septembra ove godine i da će doprineti dodatnom poboljšanju kvaliteta javnog prevoza..''Vozila imaju klimu i pristup za osobe sa invaliditetom, brojače putnika, kamere za spoljašnjost i unutrašnjost'',...

Nastavak na Kurir...

Mali: Zadnje tri godine 55 novih autobusa

Izvor: Beta Video, 09.Feb.2017

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je u 2015. i 2016. GSP je kupio 55 novih autobusa. Novih 10 autobusa stiže do kraja marta. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

NOVOSTI U GSP-U: Do septembra 30 novih autobusa na ulicama Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2017

Mali poručio da je sve deo strategije koja se odnosi na obnovu voznog parka i povećanja kvaliteta javnog prevoza u gradu..Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je potpisivanju ugovora o isporuci 30 novih niskopodnih zglobnih autobusa u prostorijama JKP „GSP Beograd”. Ugovor su potpisali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.