Novi protest Nišlija zbog cene grejanja

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest Nišlija zbog cene grejanja

Nezadovoljne cenom grejanja Nišlije su I danas održale protest od Gradske toplane, zatim prošetale pored Niške televizije do Gradske kuće.

Iako su računi smanjeni za 20 odsto, iz Udruženja skupšine stanara kažu da će nastaviti sa protestima sve dok se se definitivno ne reše problemi, ne samo u Toplani, već I u ostalim komunalnim preduzećima.

-Nećemo dozvoliti da nam dostave dva snižena računa, a onda vrate staru cenu grejanja. Zato želimo da im pokažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da želimo pravednu komunalnu politiku, rekao je Đokica Jovanović okupljenima.

Tokom protesta Nišlije su uzvikivale “Lopovi, lopovi” prilikom prolaska “pauka”, a najavljeno je da će se protestanti pozabaviti I javno-komunalnim preduzećem “Parking servis”.

Sledeći protest zakazan je za 23. septembar ispred zgrade Skupštine u Ulici Nikole Pašića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.