Novi informacioni sistem na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: TangoSix.rs, 08.Dec.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi informacioni sistem na Aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD – Od danas se, na Aerodromu Nikola Tesla, primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja. Putnici će moći da se jasnije i detaljnije informišu o letovima, a upotrebi je i potpuno nov vizuelni identitet.  
 

 
 
U okviru promene kompletnog informacionog sistema za informisanje putnika o redu letenja, svi monitori u terminalu Aerodroma Nikola Tesla koji služe za informisanje putnika zamenjeni su novim, a informacije o letovima su >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << jasnije i detaljnije prikazane, sa novim vizuelnim identitetom. Novi sistem je, takođe, usklađen sa prikazom informacija na (redizajniranoj) internet prezentaciji beogradskog aerodroma.
 

 
Takođe, putnici će od sada o letovima moći da se informišu i na novom info-pultu koji je postavljen na Terminalu 1, a njegovo radno vreme će biti 07.00 do 19.00 h. Ove izmene su u sklopu sistemske modernizacije celokupnog dosadašnjeg poslovanja, a primena novog informacionog sistema samo je deo planiranog unapređenja kvaliteta usluge.
 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski aerodrom: Jednostavnije informisanje putnika

Izvor: B92, 08.Dec.2014

Na aerodromu Nikola Tesla od danas se primenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja...Svi monitori u terminalnoj zgradi zamenjeni su novim. U novom informacionom sistemu pregled letova na monitorima za informisanje putnika je lakši i jednostavniji...Informacije o letovima su jasnije...

Nastavak na B92...

Novi sistem za informisanje putnika o letovima na aerodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2014

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" od danas se primjenjuje novi sistem za informisanje putnika o redu letenja i svi monitori u terminalnoj zgradi zamijenjeni su novim...U saopštenju beogradskog aerodroma navodi se da je zahvaljujući novom informacionom sistemu pregled letova na monitorima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.