Novi generali policije Srbije

Izvor: RTS, 15.Jun.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi generali policije Srbije

Uoči sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti za doprinos radu MUP-a.
U čin generala policije unapređeni su pomoćnik direktora Slobodan Malešić, načelnik Uprave policije MUP-a Golub Gačević, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević i komandant Žandarmerije Dejan Luković.
 
Plakete zbog doprinosa radu MUP-a dobili su direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, direktor "Jugoimport SDPR-a" Jugoslav Petković i direktor Nacionalne vozačke akademije Mladen Alvirović.
"Želeli smo da uoči Dana MUP-a, ukažemo poštovanje ljudima koji su, ne samo u protekloj godini, već i u prethodnom periodu, puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji", rekao je Stefanović i dodao da je uručio i rešenja o unapređenju četvorici pukovnika policije u čin generala, koji su to zaslužili svojim radom, zalaganjem i profesionalnošću.
Načelnik Uprave policije Golub Gačević zahvalio se u ime unapređenih pripadnika MUP-a, istakavši da čin generala za njega i njegove kolege predstavlja ogromnu čast.
"Ukazali ste nam ogromno poverenje i verujemo da to poverenje nije samo rezultat našeg ličnog rada, već i rezultat rada naših organizacionih jedninica za čiji smo rad odgovorni. Ruku pod ruku sa tom čašću i poverenjem, istovremeno ide i velika odgovornost, zato je naša obaveza da u narednom periodu budemo još posvećeniji", rekao je Gačević.
U ime dobitnika plaketa zahvalila se direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević ističući da je to veliko priznanje za institucije, koje nagrađeni predstavljaju.
"Nije lako postići dobre rezultate, bez dobre saradnje. Morate dati sve od sebe i raditi svoj posao najbolje moguće, ali i imati najbolju moguću saradnju sa drugima", rekla je Miloševićeva.
Ona se zahvalila da na dobroj saradnji ministru Stefanoviću, direktoru policije i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i čestitala im dan MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović uručio rešenja o unapređenju u čin generala policije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2019

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović uoči sutrašnjeg obeležavanja Dana svog ministarstva uručio je rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti za doprinos radu MUP-a...U čin generala policije unapređeni su pomoćnik direktora Slobodan...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Povodom Dana MUP-a plaketa Aleksandru Markoviću za doprinost saradnji grada i republike na bezbednosti građana

Izvor: Blic, 16.Jun.2019, 13:31

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, primio je plaketu Ministarstva unutrašnjih poslova, za poseban doprinos i saradnju povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.