Novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije

Izvor: Beta OMS, 08.Nov.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije

Beograd, 08.11.2013. – Nakon dobijanja dozvola Narodne banke Srbije, Marijana Vasilesku i Dušan Radičević su i zvanično novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije. Marijana Vasilesku, koja će biti zadužena za poslovanje sa stanovništvom, je u svojoj bankarskoj karijeri pre Sberbanke Srbije radila u ABN AMRO banci i Royal Bank of Scotland na rukovodećim pozicijama u sektorima za poslovanje sa stanovništvom na poslovima razvoja proizvoda i marketinga. U Sberbanku Srbije je došla iz Home Credit banke.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije

Izvor: Kamatica.com, 08.Nov.2013

Nakon dobijanja dozvola Narodne banke Srbije, Marijana Vasilesku i Dušan Radičević su i zvanično novi članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbije..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.