Novi apoeni od jedan, dva i pet dinara od 26. septembra

Izvor: Blic, 24.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi apoeni od jedan, dva i pet dinara od 26. septembra

Narodna banka Srbije pustiće u opticaj 26. septembra kovani novac u apoenima od jedan, dva i pet dinara, navodi se u najnovijem "Službenom glasniku".



Na apoenima će biti oznaka godine kovanja 2008, i obeležja utvrđena Odlukom o izdavanju i osnovnim obeležjima kovanog novca apoena od jedan, pet i deset dinara, kao i o apoenima od dva dinara koje su prethodno donete.

Odluku o puštanju u opticaj kovanog novca doneo je guverner NBS Radovan Jelašić, navodi se u "Službenom glasniku".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi apoeni od jedan, dva i pet dinara od 26. septembra

Izvor: Kurir, 24.Sep.2008

BEOGRAD, 24. septembra (Tanjug) - Narodna banka Srbije pustiće u opticaj 26. septembra kovani novac u apoenima od jedan, dva i pet dinara, navodi se u najnovijem "Službenom glasniku". Na apoenima će biti oznaka godine kovanja 2008, i obeležja utvrđena Odlukom o izdavanju i osnovnim obeležjima kovanog...

Nastavak na Kurir...

Od petka nove kovanice od jedan, dva i pet dinara

Izvor: Poslovni magazin, 25.Sep.2008, 00:37

Narodna banka Srbije (NBS) pustiće od petka, 26. septembra, u opticaj kovani novac u apoenima od jedan, dva i pet dinara, koji je istovetan po izgledu sa prethodnima, osim što je na licu utisnuta godina izdavanja "2008", rečeno je Tanjugu u centralnoj banci.Nova serija kovanica pušta se ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.