Novi Sad dobija registar ukradenih bicikala

Izvor: Glas javnosti, 04.Mar.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dobija registar ukradenih bicikala

NOVI SAD - Novosadska policija trebalo bi da u toku godine pokrene pilot-projekat registra ukradenih bicikla.

Oficir Policijske uprave Novi Sad Đorđe Sokić, čiju je izjavu preneo portal Novosadske biciklističke inicijative, rekao je da bi bilo dobro da se registar napravi i na području Srbije, jer dosta bicikala ode van Novog Sada. On je dodao da bi na taj način policija mogla da nađe ukradeni bicikl i vrate ga vlasniku iako je iz drugog mesta.

Sokić ističe da je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << važno prijaviti krađu bicikla. On apeluje na građane da to učine kako zbog evidentiranja, tako i zbog praćenja kriminaliteta po mestu i vremenu. On je dodao da je pri prijavi bitno priložiti i fotografiju bicikla, račun o kupovini i druge detalje o dvotockašu.

Samo u januaru ove godine u Novom Sadu je ukradeno 20 do 30 bicikala.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.