Novi Sad: Upucana devojka u crnom džipu

Izvor: Mondo, 19.Nov.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Upucana devojka u crnom džipu

Devojka stara oko 30 godina upucana je večeras oko 18 sati u Vardarskoj ulici u Novom Sadu. Ispaljeno pet hitaca, zadobila višestruke povrede i prebačena u bolnicu.

Foto: screenshot/youtube

Na devojku je prema poslednjim informacijama ispaljeno više hitaca dok je parkirala crni džip, javlja "Kurir".

Kada je izlazila iz vozila, iz obližnjeg šumarka izleteo je napadač i otvorio vatru, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Novosadski portal "021" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javlja da je pucano u Novosađanku T.K. (30) na uglu Vardarske i Somborskog bulevara, te da je na nju pet hitaca ispalio nepoznati mladić.

Prema istom izvoru, u trenutku incidenta u blizini je bio i njen momak, koji je izlazio iz zgrade.

Devojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine i nalazi se na dijagnostici.

Policija istražuje okolnosti napada i ranjavanja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Devojka ranjena u pucnjavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2016

Novosađanka Teodora K. (30) ranjena je večeras u Novom Sadu i trenutno se nalazi na reanimaciji u Kliničkom centru Vojvodine, a novosadska policija je taj događaj nakon uviđaja kvalifikovala kao "pokušaj ubistva"...Kako je za Betu potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, devojka koja je žrtva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Više hitaca ispaljeno u djevojku u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2016

NOVI SAD - Novosađanka (30) povrijeđena je sa više hitaca iz vatrenog oružja, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Sadu...Djevojka je povrijeđena oko 18 sati u Vardarskoj ulici...Kako je navedeno, uviđaj je u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.