Izvor: B92, 19.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Suspendovan profesor

Novi Pazar -- Direktor novopazarske gimnazije suspendovao profesora fizike B.M. protiv koga je učenica F.D. podnela krivičnu prijavu.

Opštinsko tužilaštvo u Novom Pazaru je, po prijavi učenice koja je išla na privatnu pripremnu nastavu za polaganje popravnog ispita, pokrenulo istragu protiv profesora B. M. (48) za nedozvoljene bludne radnje.

"B.M. neće ispitivati đake na popravnom ispitu niti će držati nastavu od 3. septembra, sve dok se na sudu ne utvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puna istina o navodima naše učenice F.D", rekao je direktor škole Ćamil Sukić.

Muftijstvo sandžačko je povodom zlostavljanja gimnazijalke saopštilo da posebno zabrinjava činjenica da je takva pojava prisutna i u drugim školama u gradu i okruženju.

"Islamskoj zajednici se javilo nekoliko učenika i roditelja koji potvrđuju da su ove gnusne pojave sve učestalije”, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.