Novi Pazar: Od korone preminula dva pacijenta

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 16:17

Novi Pazar: Od korone preminula dva pacijenta

Od posledica korona virusa u novopazarskim kovid bolnicama preminula su dva pacijenta - po jedan iz Novog Pazara i Tutina, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije.

Proteklog dana na lečenju je zadržano 10 osoba - sedam iz Novog Pazara i tri iz Raške, a kući su otpuštena dva pacijenta, prenosi Indeksonlajn.

Na bolničkom lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 129 pacijenata, od kojih je šest na respiratorima, a jedna na kiseoničnoj potpori.

Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 145, od čega 77 prvih.

Urađen je 71 brzi test, a 25 nalaza je pozitivno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koronavirus u Boru: Oporavilo se još 14 osoba, 35 novozaraženih

Izvor: Bor030.net, 07.Mar.2021

U poslednjih 48 sati na teritoriji grada Bora potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se oporavilo 14 osoba, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U kovid ambulanti “Rudar” u toku jučerašnjeg dana pregledano je 25 osoba sa simptomima zaraze koronavirusom i obavljeno...

Nastavak na Bor030.net...

Novi Pazar: Za vikend četiri žrtve korone

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 13:09

Tokom vikenda u novopazarskoj Opštoj bolnici preminule su četiri osobe, tri iz ovog grada i jedna iz Tutina, od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je danas lokalni Štab za vanredne situacije, prenosi Radio sto plus...U poslednja dva dana u toj zdravstvenoj ustanovi i Specijalnoj bolnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.