Novi Pazar: Hapšenje, osumnjičen za terorizam!

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Hapšenje, osumnjičen za terorizam!

Armin A. iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je povezan s terorističkim organizacijama. Nađen materijal za pravljenje eksploziva i zastave ISIS-a....

Foto: MONDO, Mario Milojević

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar i Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili su u Novom Pazaru Armina A. (21), za koga se sumnja da je povezan sa terorističim organizacijama.

Kod njega je, javlja portal Indeksonline.rs, pronađena vazdušna puška sa optičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nišanom, ali i hemikalije za pravljenje eksploziva, satovi koji se mogu iskoristiti za daljinsku aktivaciju istog, specijalni telefoni, žice i naprava za daljinsku aktivaciju eksploziva.

Prilikom hapšenja u novopazarskom naselju Potok, kod Armina A. su pronađene i zastave tzv. Islamske države, kao i propagandni materijal i literatura te terorističke organizacije.

Mladić iz Novog Pazara je priveden u ranim jutarnjim časovima i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

ISIS pozvao na likvidaciju Zukorlića

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.