Izvor: B92, 13.Nov.2009, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac od nakita za Sigurnu kuću

Beograd -- Kompanija za izradu nakita Zaks izradila je prsten sa logom Savetovališta za nasilje u porodici. Novac od prodaje nakita biće doniran za izgradnju Sigurne kuće.

Prodajom ovog komada nakita počeće se s prikupljanjem sredstava za izgradnju treće Sigurne kuće za žene i decu žrtve porodičnog nasilja u Beogradu. Prsten je izrađen je od srebra, a cena će biti 4000 dinara.Ovakve prezentacije su i mogućnost da se o rastućem problemu nasilja u porodici više javno govori.

Sigurna kuća kao sigurno mesto za žrtve porodičnog nasilja pored obezbeđivanju besplatnog smeštaja, hrane i higijene radi i na osamostaljivanju i osnaživanju žrtve.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.