Nova zgrada Centra za socijalni rad u Obrenovcu za tri meseca

Izvor: Danas, 18.Feb.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zgrada Centra za socijalni rad u Obrenovcu za tri meseca

Nova zgrada Centra za socijalni rad u Obrenovcu, gde će biti smeštene i filijale Fonda PIO i RFZO, biće izgrađena za 90 dana.

U novi objekat površine 820 kvadratnih metara, biće uloženo oko 67 miliona dinara, od kojih će deo obezbediti Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a deo RFZO i Fond PIO.

- Prostorije Centra uništene su tokom majskih poplava i izgradnjom novog objekta biće olakšano ostvarivanje prava za više od 5.500 Obrenovčana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << korisnika usluga tih centara - izjavio je gradonačelnik Siniša Mali, koji je zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom, juče položio kamen temeljac nove zgrade.On je istakao da se više ne radi o obnovi Obrenovca, jer je ona završena, već da je reč o razvoju i investiranju u tu gradsku opštinu, kako bi bila jedna od najlepših u Beogradu.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin naglasio je da će bez obzira na uštede i smanjenje budžeta, uvek biti novca za kapitalne investicije, ističući da 28 godina nije podignut nijedan objekat socijalne zaštite.

Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac rekao je da je izgradnja Centra za socijalni rad druge faze obnove Obrenovca koja obuhvata uređenje centra grada.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.