Nova nesreća na srpskim putevima: Poginuli muž i žena

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova nesreća na srpskim putevima: Poginuli muž i žena

Crna serija na srpskim putevima se nastavlja. U novoj nesreći smrtno su stradali muž i žena, dok je njihova ćerka povređena.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Dve osobe su stradale, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Vratare kod Kruševca.

Kako RTS nezvanično saznaje, traktor na kome su bile tri osobe sleteo je sa puta i prevrnuo se.

Na licu mesta poginuli su supružnici R. G. i D. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << G., dok je njihova ćerka povređena.

U poslednjih nekoliko dana u Srbiji se desilo više nesreća sa smrtnim ishodom.

Samo ovog vikenda poginulo je sedam ljudi, a povređeno skoro 20.

U udesu kod Žitišta juče, u sudaru motocikla i traktora, poginulo je dvoje ljudi.

U nesreći koja se dogodila u subotu, u mestu Tabanović kod Šapca, u jednom automobilu poginulo je četvoro mladih ljudi, a jedna devojka je teže povređena.

Nezvanično - ti mladi ljudi vraćali su se iz noćnog provoda i uzrok nesreće je, javili su mediji, neprilagođena brzina vožnje.

Takođe u subotu, trinaestogodišnji dečak i još 12 osoba je povređeno u direktnom sudaru kamiona i automobila na izlasku iz Mokrina.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žena teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Beogradu!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019

U Beogradu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teško povređena...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Oko 21 sat žena je teško povređena kada je udario automobil na okretnici autobusa u Ostružnici...Žena je prevezena na reanimaciju Urgentnog centra...Nakon ove teške nesreće,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.