Nova generacija Tviter idiota?

Izvor: NaDlanu.com, 11.Apr.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova generacija Tviter idiota?

Ukoliko američkim studentima spomenete Betovena, prva asocijacija biće im pas, junak serije filmskih komedija o istoimenom bernardincu, a za Mikelanđela većina će verovati kako se radi o kompjuterskom virusu. Asocijacija na Titanik - postojao je stvarno?

Naime, to su neki od najzanimljivijih rezultata provere znanja koja se svake godine organizuje na Univerzitetu "Beloit College", u državi Viskonsin, i objavljuje pod nazivom "Mindset List", prenosi Index.No, nedostatak opšte kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << američki tinejdžeri uspeli su da podignu na viši nivo. Sudeći prema informacijama koje prenosi stranica jordan.thefilmstage.com, ukoliko američkim tinejdžerima spomenete Titanik, većina će se setiti popularnog filma s Leonardom di Kaprijem i Kejt Vinslet u glavnim ulogama.No, ono što neće znati, jeste da je taj film snimljen prema istinitim događajima, odnosno, da je Titanik zaista potonuo. Skrinšot je objavljen uz podnaslov "Twitter otkriva novu generaciju idiota", a zanimljive tvitove pronađite u nastavku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.