Normalizovan železnički saobraćaj na delu pruge Beograd-Bar

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan železnički saobraćaj na delu pruge Beograd-Bar

Železnički saobraćaj na delu barske pruge između Valjeva i Kosjerića normalizovan je nakon što su na šine vraćena dva iskliznula putnička vagona.

Saobraćaj je noramlizovan u 11.25 sati, a bio je u prekidu od juče popodne, saopštile su Železnice Srbije.Železnički saobraćaj na barskoj pruzi sada se obavlja u potpunosti prema redu vožnje.Dva vagona putničkog voza koji je saobraćao iz Prijepolja za Beograd iskliznula sa šina juče u 16.10 sati između železničkih stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lastra i Valjevski Gradac, na deonici barske pruge Valjevo-Kosjerić.Povređenih nije bilo, a za putnike je organizovan autobuski prevoz između Lastre i Valjeva ili su putovali pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.Izvor: b92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.