Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na deonici Niš-Gradina

Javno preduzeće „Putevi Srbije" saopštilo je danas da je došlo do normalizacije saobraćaja na državnom putu II A reda broj 259, deonica Niš-granični prelaz Gradina.

Saobraćaj je na toj deonici ranije bio obustavljen zbog saobraćajne nezgode.

Takođe, zbog saobraćajne nezgode usporeno je i kretanje vozila u tunelu kod Dobanovačke petlje, u smeru Šid-Beograd.

Za saobraćaj je leva saobraćajna traka u prekidu, ali se vozila nesmetano kreću srednjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i desnom saobraćajnom trakom.

Pročitajte još:

Saobraćajna nezgoda razlog je i usporenog odvijanja saobraćaja na državnim putevima između Iriga i Rume, gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem.

Putevi Srbije apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj na deonici Niš-Gradina

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2016

Javno preduzeće „Putevi Srbije" saopštilo je danas da je došlo do normalizacije saobraćaja na državnom putu II A reda broj 259, deonica Niš-granični prelaz Gradina...Saobraćaj je na toj deonici ranije bio obustavljen zbog saobraćajne nezgode...Takođe, zbog  saobraćajne nezgode usporeno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.