Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 21:55

Niškim kardiohirurzima čestitke stižu iz celog sveta: "OVO JE PRAVO ZNAČENJE SLUŽENJA DRUGIMA!" Priznanje stiglo i iz SZO

Podvig lekara Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš koji su tokom proteklih 100 dana radeći bez naknade i vikendima izveli 248 operacija i u potpunosti eliminisali liste čekanja, nije ostao nezapažen ni u međunarodnim okvirima. Čestitke na velikum uspehu direktoru Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš prof. dr Draganu Miliću uputili su direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus kao i ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil. Pregalaštvo niških lekara pohvalila je i ambasada SAD u Srbiji posredstvom koje je obezbeđena vredna oprema za ovu nišku kliniku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.