Niški muzičari večeras pevaju i sviraju za Stefana

Izvor: Blic, 10.Maj.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški muzičari večeras pevaju i sviraju za Stefana

U velikoj Sali Doma Vojske u Nišu večeras u 20 časova, održaće se drugi po redu humanitarni koncert "Stefanovo veče", na kojem će biti sakupljana sredstva za lečenje Stefana Miladinovića (3) koji je oboleo od rabdomiosarkoma, izuzetno agresivnog oblika raka mekih tkiva.

Na koncertu će nastupiti neka od najvećih muzičkih imena iz Niša: Goran Šepa - Gale (grupa "Kerber"), Oliver Katić, "Penthouse band", Neša Saita (grupa "Crne Mambe"), Ansambl "Groš", Humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bend "Kolege", Dejan Najda Najdanović (eks "Smak" i "Generacija 5") kao i Vokalna grupa "Constantine".

Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti u prodavnici "Energy music shop", klubu "Sunset", kafe galeriji "Divine", kafeu "Saloon" u Tvrđavi, pivnici "Ministarstvo beer bar" kao i na biletarnici Doma Vojske na dan koncerta.

Kako je naš list pisao, Stefanu je tumor, od koga oboli četvoro od milion rođene dece, otkriven kada se početkom novembra prošle godine požalio na bolove u stomaku.

Stefan je prošao sedam ciklusa hemoterapije u Kliničkom centru u Nišu a očekuje ga još jedna operacija. Potom se planira protonska terapija koja bi trebalo da bude sprovedena u Nemačkoj.

Sredstva prikupljena u humanitarnim akcijama biće iskorišćena za skupe imuno terapije u insotranstvu, ili za lečenje ukoliko izostane pomoć državnih fondova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.