Niš: Privredna komora uskoro počinje da izdaje sertifikate za privrednike

Izvor: Blic, 09.Feb.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Privredna komora uskoro počinje da izdaje sertifikate za privrednike

Direktor Regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga Aleksandar Milićević izjavio je danas da će privrednici uskoro u Nišu moći da dobiju više od 50 sertifikata, po koje su morali da idu za Beograd.

- Između ostalih moći će da se dobije sertifikat o poreklu robe, koji je neophodan za izvoz robe, kao i ATA karneti, koji su potrebni za privremeni izvoz proizvoda - kazao je Milićević.

On je na sastanku sa rukovodstvom Nišavskog upravnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okruga i predsednicima opština iz tog kraja rekao da će u Nišu moći da se dobije i 18 elektronskih sertifikata, koji su, takođe, do sada izdavani samo u Beogradu.

- Zbog svih tih novih poslova i sertifikata, u komori u Nišu biće otvoren uslužni centar koji će omogućiti direktnu komunikaciju privrednika i zaposlenih u komori - naglasio je Milićević.

On je istakao da će se komora ponuditi privrednicima konkuretnu uslugu za članarinu koju će plaćati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Privrednici uskoro po sertifikate u nišku komoru

Izvor: juGmedia, 09.Feb.2017

Direktor Regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga Aleksandar Milićević rekao je danas da će privrednici uskoro u Nišu moći da dobiju preko 50 sertifikata, zbog kojih su do sada morali da idu za Beograd...„Izmedju ostalih u niškoj komori moći će da se dobije sertifikat...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.