„Nikola Tesla“ u junu opslužio više od 500 hiljada putnika, U prvoj polovini godine povećan broj aerodromskih operacija

Izvor: TangoSix.rs, 03.Jul.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Nikola Tesla“ u junu opslužio više od 500 hiljada putnika, U prvoj polovini godine povećan broj aerodromskih operacija

Aerodrom Nikola Tesla opslužio je u junu 539.137 putnika, odnosno 6% više u odnosu na isti mesec prošle godine, uz 5.651 poletanje i sletanje, što je povećanje od 2%, saopšteno je sa „Tesle“.
Kako navode, 29. juna zabeleženo je 22.890 putnika koji su u jednom danu koristili beogradski aerodrom, što je 250 putnika manje od dnevnog rekorda koji je zabeležen 31. jula prošle godine.
– Beogradski aerodrom je juče u popodnevnim satima registrovao 2,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << putnika, osam dana ranije nego prošle godine.
U prvih pola godine opsluženo je 7% , odnosno oko 150.000 putnika više nego u istom periodu prošle godine, a ukupan promet robe i pošte povećan je 19%. – ističu sa „Tesle“.
Tokom ovogodišnje letnje sezone sa beogradskog aerodroma saobraća 36 avio-kompanija u redovnom i čarter saobraćaju, ka 67 destinacija u redovnom i 28 odredišta u čarter avio-saobraćaju, kažu sa aerodroma.

The post „Nikola Tesla“ u junu opslužio više od 500 hiljada putnika, U prvoj polovini godine povećan broj aerodromskih operacija appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

U junu više od pola miliona putnika na aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2018

BEOGRAD - Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je danas da je u junu uslužio 539.137 putnika, odnosno šest odsto više nego u istom mjesecu prošle godine, sa 5.651 polijetanjem i sletanjem...U prvih pola godine usluženo je oko 150.000 putnika više nego u istom periodu prošle godine, a ukupan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.