Izvor: TangoSix.rs, 01.Mar.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Nikola Tesla“: U prva dva meseca opsluženo više od 612 hiljada putnika

U prva dva meseca ove godine opsluženo je više od 612.000 putnika, što je 10 % više nego u istom periodu prošle godine, saopštio je Aerodrom „Nikola Tesla“
Sa aerodroma navode da je „u februaru zabeleženo za ovaj mesec rekordnih 282.503 putnika, što je 6 % više nego u februaru 2016.“ koji je imao i dan više.
– U februaru je zabeležena visoka opšta redovnost saobraćaja, a više od 90 % letova započeto je bez kašnjenja, uprkos povremeno nepovoljnim vremenskim >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << uslovima. Samo 1,9 % letova iz Beograda, pri tome, bilo je sa velikim kašnjenjem, uz prosečno zakašnjenje od 6 minuta. – rečeno je na Aerodromu.
The post „Nikola Tesla“: U prva dva meseca opsluženo više od 612 hiljada putnika appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.