Nikola Masal pobednik Beseda u čast Zorana Đinđića

Izvor: RTS, 12.Mar.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Masal pobednik Beseda u čast Zorana Đinđića

Fondacija "Dr Zoran Đinđić" i Demokratska stranka organizovali su tradicionalno, trinaesto po redu, takmičenje mladih u besedništvu, koje nosi naziv Besede u Zoranovu čast, a održano je u Dvorani Kulturnog centra u Beogradu.
"Moj veliki zadatak je da pokrenemo Srbiju, da pobedimo u Srbiji, da bi Srbija pobeđivala", reči su Zorana Đinđića koje su i tema ovogodišnjeg takmičenja za najboljeg besednika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Sedmočlani žiri proglasio je Nikolu Masala za najboljeg besednika, a on je bio i prošlogodišnji pobednik tog takmičenja.
Drugo mesto pripalo je Danici Nenadović, dok je trećeplasirana Aleksandra Milovanović.
Najbolje među sedam finalista odabrao je žiri u kojem je i supruga ubijenog premijera i upravnica Fonda Ružica Đinđić.
Jedna od članica žirija Vesna Mališić zahvalila je mladim učesnicima takmičenja izrazivši nadu da će "žišku koja je gorela nositi i biti nada za Srbiju".
U Dvorani Kulturnog centra prisutnima je prikazan kratak film o Zoranu Đinđiću i njegovom životu, gde su se mogla videti i neka od njegovih obraćanja u Skupštini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Masal ponovo pobednik "Beseda u čast Zorana Đinđića"

Izvor: Blic, 12.Mar.2018

Fondacija dr Zoran Đinđić i Demokratska stranka organizovali su danas tradicionalno, trinaesto po redu, takmičenje mladih u besedništvu, koje nosi naziv "Besede u Zoranovu čast", a održano je u Dvorani Kulturnog centra u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.