Izvor: Danas, 31.Maj.2023, 21:13

Nikola Kojo: Cilj protesta „Srbija protiv nasilja“ mora da bude odlazak Aleksandra Vučića jer je on simbol ovog sistema

  "Cilj protesta 'Srbija protiv nasilja' mora da bude odlazak Aleksandra Vučića jer je on simbol ovog sistema, čovek koji sve postavio i sve rešava i to mora da bude cilj ovog protesta, kao i ulazak tužioca u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu, pošto se radi o čoveku koji kršu Ustav nekoliko puta dnevno, koji će sve živo zameniti i uraditi samo da ostane na vlasti", rekao je u Dnevniku na TV Nova S glumac Nikola Koja, dodajući da bi to bio uspeh tog protesta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikola Kojo o tome zašto je nosio transparent sa imenom majora iz Novog Sada i zašto protestuje

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2023, 07:05

Cilj protesta "Srbija protiv nasilja" mora da bude odlazak Aleksandra Vučića jer je on simbol ovog sistema, čovek koji je sve postavio i sve rešava, rekao je za Nova S glumac Nikola Kojo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.