Izvor: B92, 13.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljstvo smenom Savićevića

Beograd -- Zaposleni u kompaniji Internacional CG, ćerki Gekensa, nisu protiv privatizacije te firme, ali jesu protiv nezakonite smene.

Protestujući protiv privremenih mera Vlade Srbije i "nezakonite smene" direktora i Upravnog odbora, zaposleni u saopštenju kažu da su svi radnici i poslovodstvo od početka razumeli neminovnost privatizacije: "U prilog tome govori i činjenica da se već godinu dana, kontinuirano vrši edukacija zaposlenih na temu privatizacije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Protiv smene dugogodišnjeg direktora Geneksa Milorada Savićevića, takođe su sindikati mnogih velikih srpskih firmi, kao što je EPS, Ineks, IMT, PIK Zemun i druge, navodi se u saopštenju.

Novi Upravni odbor Geneksa osnovan je 28. decembra prošle godine. Odlukom tog odbora, sa mesta generalnog direktora smenjen je Savićević, a za novog direktora postavljen je Goran Blagojević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.