Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 17:15

Nevreme širom Srbije – grom zapalio šumu kod Kraljeva, poplavljene ulice u Beogradu

Nevreme praćeno gradom zahvatilo je novovaroške mesne zajednice Božetići, Jasenovo, Bela Reka i Negbina, odnosno područje između Murtenice i Čemernice. Stadalo je voće, usevi, čak i crep na nekim kućama. Olujni vetar i jaka kiša u Kruševcu, Smederevu, Ivanjici. Pojedine saobraćajnice u Beogradu su potopljene.
Nevreme praćeno gradom pogodilo je novovaroški kraj. Jaka kiša, povremeno sa gradom veličine graška, sručila se i na Kruševac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko 17 časova.

Olujni vetar i jaka kiša, praćena gradom, zahvatili su danas posle podne i Beograd, Smederevo, ali i delove Ivanjice, Šapca...
Prema prognozi RHMZ-a, kratkotrajne vremenske nepogode praćene jakim pljuskovima sa velikom količinom padavina, gradom, jakim i olujnim vetrom, moguće su na severu, zapadu i jugozapadu Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.