Nevreme požnjelo i obralo: Grad opustošio njive u Srbiji, voda na putevima napravila kratere (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme požnjelo i obralo: Grad opustošio njive u Srbiji, voda na putevima napravila kratere (FOTO)

Olujno nevreme i grad zahvatili su Zapadnu Srbiju, a bujice koje su se stvorile nanele su velike štete na putnoj infrastrukturi, izjavio je za Glas zapadne Srbije Zoran Pantovića iz Pranjana.

Opštinski put od raskrsnice Micina kafana ka Pranjanima je u prekidu.

Foto: Glas Zapadne Srbije

"Takvu oluju do sada nisam video, grad je slistio sve što mu se našlo na putu u Družetićima, Pranjanima, Teočinu i jednom delu Koštunića. Mi upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pokušavamo da stignemo iz Brezne u Pranjane, ali vetar je izvalio ogromno drvo koje je preprečilo put tako da je nemoguće proći vozilom. Na pojedinim makadamskim putevima su čitavi krateri koje je napravila voda", kazao je Pantović za Glas Zapadne Srbije.

Foto: Glas Zapadne Srbije

Pantović tvrdi da je nevreme na tom području "požnjelo i obralo".

Foto: Glas Zapadne Srbije

"Ovde je završena i berba i žetva. Ništa nije ostalo nakon grada koji nas je malo pre zahvatio. Kada je voće u pitanju sve što je bilo na granama sada je na zemlji, dok su žitarice koje su bile pred žetvom totalno uništene", rekao je Gaga Babić iz sela Družetići.

SNAŽNO NEVREME IZAZVALO HAOS u ovom delu Srbije: Grad tukao više od pola sata (VIDEO)

Grad koji je pao pogodio je i okolna sela Gojna Gora, kao i dva čačanska Šiljkovicu i Jančiće gde je napravio veliku štetu u malinjacima.

IZDATO UPOZORENJE na NEPOGODE: Kiša, OLUJNI VETAR i GRAD pogodiće OVE delove SRBIJE!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.