Izvor: Danas, 17.Nov.2023, 11:42

Neustrašiva autobiografija Metju Perija sada i na srpskom jeziku: Čendlerovske opaske, sarkazam na račun raparane porodice, žudnja za priznanjem i bol

„Ćao, zovem se Metju, mada me možda znate i pod drugim imenom. Prijatelji me zovu Meti. I trebalo bi da sam mrtav.“ Ovako proročki počinje uzbudljiva priča poznatog glumca Metjua Perija, koji nam je otkrio detalje svog života od dečjih ambicija do slave, preko zavisnosti i oporavka nakon ozbiljne zdravstvene krize koja mu je ugrozila život“ navodi se u predgovoru neustrašive autobiografije glumca koji je nedavno preminuo u 54 godini, a koju je kod nas objavila Laguna u prevodu Dunje Lozuk.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.