Izvor: RTS, 13.Jan.2022, 14:43

Nestao muškarac u okolini Surdulice, potraga u toku

U okolini Surdulice nestao je osamdesetogodišnji Stojadin Đorđević. Kako je RTS-u potvrđeno, za njim se traga već četiri dana. U potragu su uključeni policija, članovi porodice, prijatelji i lovci.
Stojadin Đorđević nestao je u nedelju, 9. januara.
Poslednji put viđen je u jutarnjim satima kada je otišao u lov sa prijateljima, u predelu Leskove bare i Zagužanja, a oko 14.00 primećeno je da nije u grupi.
Đorđević je nosio lovačko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odelo, lovačku pušku i ranac.
Policiji je nestanak prijavljen 10. januara.
Kako je potvrđeno RTS-u, policijske ekipe su na terenu, a od nedelje ga traže i članovi porodice, prijatelji i lovci.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao muškarac (80) kod Surdulice: Viđen u nedelju, nosio lovačko odelo, lovačku pušku i ranac

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022

U okolini Surdulice nestao je osamdesetogodišnji Stojadin Đorđević. Kako je javlja RTS, za njim se traga već četiri dana...U potragu su uključeni policija članovi porodice, prijatelji i lovci...Stojadin Đorđević nestao je u nedelju, 9. januara...Poslednji put viđen je u jutarnjim satima kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nestao 79-godišnji lovac iz sela Zagužanje kod Surdulice

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2022

79-godišnji Stojadin Đorđević iz sela Zagužanje kod Surdulice poslednji put je viđen tokom lova 9. januara u mestu Vlaški do, pored vojnog objekta, a porodica, policija, lovci i Gorska služba od tada tragaju za njim. U trenutku nestanka na sebi je imao maskirnu jaknu sa sivim prslukom, narandžasti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.