Nesreća na Gazeli: Povređena devojčica, beba dobro

Izvor: Mondo, 24.Feb.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Gazeli: Povređena devojčica, beba dobro

U saobraćajnoj nesreći na mostu Gazela u Beogradu, pošto se prevrnuo automobil, povređena je šestogodišnja devojčica. U istom vozilu bila je i beba, koja nije imala vidljive povrede

Foto: MONDO Stefan Stojanović

Povređeni su bili u automobilu sa inđijskim tablicama, a auto se prevrnuo iz, još uvek, nepoznatih razloga.

Beba koja je bila u dečjem sedištu, i drugo dete koje je povređeno su prevezeni u bolnicu.

Portparol Hitne pomoći Nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Macura izjavila je za MONDO da se nesreća dogodila u 12.19 na Gazeli, kod Kupole, u smeru ka Novom Beogradu.

"Dva deteta su u pitanju. Devojčica od šest godina zadobila je tupe povrede glave, razderotinu potiljačne regije glave i nije gubila svest. Ona ima i tupu povredu ručnog zgloba desne ruke. Dete je svesno predato u kliniku u Tiršovoj.

Beba od šest meseci, dečak, bio je bez vidljivih povreda, svestan je, normalno diše i preventivno je prevezen u Tiršovu", rekla je Macura.

Zbog sudara je veliki zastoj na autoputu od Dušanovca ka Novom Beogradu, naročito u levoj traci gde vozila stoje od 12.30 sati.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREVRTANJE NA GAZELI U saobraćajnoj nesreći povređeno dete!

Izvor: Blic, 24.Feb.2015

Jedno dete povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12 sati dogodila na mostu Gazela...Nesreća se dogodila u smeru ka Novom Beogradu kod "Kupole"...Kako nezvanično saznajemo, prevrnuo se automobil inđijskih registarskih oznaka, a za sada se ne zna koliko je povređenih...Povređeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.