Nepoznati građanin poklonio 20.000 evra biblioteci u Prijepolju

Izvor: NaDlanu.com, 17.Apr.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati građanin poklonio 20.000 evra biblioteci u Prijepolju

Matična biblioteka "Vuk Karadžić" u Prijepolju otvoriće letnju čitaonicu, a 20.000 evra za tu namenu poklonio je anonimni donator.

Direktorka Matične biblioteke Nermina Duran rekla je agenciji Beta da ta donacija ima posebnu vrednost, jer je dobijena od osobe koja poštuje knjige i tu ustanovu, a ne želi ličnu promociju. "Zahvaljući tom retkom gestu imaćemo savremen, neobičan i vrlo atraktivan prostor kao stvoren za dalju popularizaciju knjige i kulture uopšte", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je Duran. Prema njenim rečima, u Letnjoj čitaonici, kao proširenom sadržaju Dečjeg odeljenja, biće moguće korišćenje usluga biblioteke tokom letnjih meseci i organizovanje radionica, predavanja, promocija dečjih knjiga i literarnih talenata. (Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.