Neophodno prilagoditi proces rada uslovima vanrednog stanja

Izvor: Vostok.rs, 18.Mar.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neophodno prilagoditi proces rada uslovima vanrednog stanja

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je, imajući u vidu Uredbu o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja (Sl. glasnik RS broj 31/20), kao i mere prevencije širenja zaraze koronavirusom, a na osnovu ovlašćenja poslodavaca utvrđenih zakonom, da je neophodno organizovati proces rada u uslovima vanrednog stanja.
Preporuku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave pogledajte u prilogu.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preporuka za organizovanje rada u javnim upravama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2020

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave donelo je Preporuku za organizovanje rada u javnim upravama i državnim institucijama tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, prema kojoj poslodavac prvenstveno treba da ima u vidu da su naročito ugrožene osobe sa utvrđenim hroničnim oboljenjima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.