Neobična scena usred Srbije iznenadila mnoge građane! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobična scena usred Srbije iznenadila mnoge građane! (VIDEO)

Nadaju se rešenju problema.

Više od godinu dana veća udarna rupa stoji u Ulici Patrisa Lumumbe u Nišu, svedoče meštani.

Grupa građana poznata po brojnim akcijama koje su privukle pažnju Nišlija, odlučila je da u rupi peca ribu, kako bi skrenuli pažnju nadležnih na ovaj komunalni problem.

Stolica, suncobran, pecaljka i riba na udici - sve bi to bilo normalno da je negde na obali reke ili nekog jezera. Ali, nije tako. Nišlije okupljene u grupu građana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja na zanimljiv i drugačji način pokušava da ukaže na svakodnevne probleme svojih sugrađana, odlučili su da pecaju na asfaltu, u udarnoj rupi, pišu Južne vesti.

Rupa u niškom naselju Duvanište, kako kažu, dovoljno je velika da u nju može da se smesti lavor i improvizuje jedan dan za ribolov.

"To je baš kvalitetna rupa u Ulici Patrisa Lumumbe. Moja rupa miljenica. Ona stvarno stoji tamo možda i celih godinu dana", kaže jedan od organizatora.

Kada su nedavno slavili rođendan jednoj drugoj udarnoj rupi, u jednoj od susednih ulica, ona je ubrzo nakon toga asfaltirana, pa se ovi aktivisti nadaju da će i sada tako biti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.