Nemački poverenik za ljudska prava u poseti Srbiji

Izvor: Akter, 10.Sep.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački poverenik za ljudska prava u poseti Srbiji

Nemački poverenik za ljudska prava Kristof Streser dolazi u petak u trodnevnu posetu Srbiji, rečeno je danas Tanjugu u ambasadi Nemačke u Beogradu

Streser će u petak u hotelu "Metropol" otvoriti konferenciju o pravima LGBT zajednice, a tokom boravka u Beogradu sastaće se i s premijerom Aleksandrom Vučićem, prvim potpredsednikom Vlade i šefom diplomatije Ivicom Dačiće, ministrima Kori Udovički i Nebojšom Stefanovićem.

Predviđeni su i razgovori s gradonačelnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Beograda Sinišom Malim, predsednikom skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava Mehom Omerovićem i predstavnicima nevladinih organizacija koje zastupaju prava LGBT zajednice.

Steser je od 2002. godine poslanik u Bundestagu i član Odbora za ljudska prava, a od 2006. godine i član Parlamentarne skupštine Saveta Evrope. U januaru ove godine imenovan je za komesara federalne vlade za ljudska prava i humanitarnu pomoć.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nemački poslanik danas sa srpskim zvaničnicima

Izvor: Blic, 11.Sep.2014, 08:21

Predstavnik nemačke vlade za pitanja ljudskih prava i humanitarne pomoći, poslanik Bundestaga Kristof Štreser razgovaraće danas u Beogradu sa zvaničnicima Srbije...Kako je najavljeno, Štreser će razgovarati s ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem i a ministarkom državne uprave i lokalne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.