Nema rizika od infekcija

Izvor: Danas, 23.Feb.2010, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema rizika od infekcija

Stručnjaci Gradskog zavoda za javno zdravlje već šestu godinu za redom preventivno kontrolišu objekte za pripremu i distribuciju obroka za socijalno - materijalno ugrožene Beograđane. Njihov rad finansira Grad, a za te namene iz gradskog budžeta za ovu godinu biće izdvojeno 1.057.760 dinara. Gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić izjavio je da se ove kontrole obavljaju kako bi se smanjio rizik od infekcija koje se mogu preneti hranom.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nezaposlenim mamama 50.000

Izvor: Glas javnosti, 22.Feb.2010, 11:33

Grad Beograd povećao je jednokratnu pomoć za nezaposlene porodilje koje od ove godine dobijaju 50.000 dinara, prenose elektronski mediji...U odnosu na prošlu godinu ta pomoć je uvećana za 25 odsto. Sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić kaže da je cilj takve odluke da nezaposlene majke mogu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.