Nema kraja mukama: Rodbina Tarzana Smajlija u strahu nakon što je osvojio pet miliona dinara

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja mukama: Rodbina Tarzana Smajlija u strahu nakon što je osvojio pet miliona dinara

Tarzan Smajli iz karton naselja na Čukaričkoj padini postao je poznat Srbiji nakon što je u naagradnoj igri osvojio pet miliona dinara.

Međutim, njegovim mukama nema kraja uprkos ovoj velikoj nagradi. Naime, novinari Politike su došli u posetu Tarzanu i njegovoj porodici.

Međutim, u ovom naselju ih nisu dočekali raširenih ruku.

"Stavili su ga odmah na "Fejsbuk" da čovek više ne može mirno da spava", požalila se Tarzanova komšinica.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << priznaje da bi volela da je nagradni štapić Frikom sladoleda, koji je Tarzanu doneo novac, završio u njenim rukama. Istovremeno, strahuje da bi Tarzan mogao da bude skinut sa spiska socijalno ugroženih građana i da tako ostane bez državnih davanja pomoći koji se, kaže ona, do sada izdržavala njegova porodica.

Komšije dobitnika nagradnog vaučera od pet miliona dinara bile su raspoložene za priču, ali je njegov otac novinarskoj ekipi - pokazao vrata.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.