Naučili smo šta je optimizacija sajtova

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Dec.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučili smo šta je optimizacija sajtova

Za internet je važno napisati pravu vest, ali i dobro je plasirati kako bi je Gugl najbolje pozicionirao. To su savladali i primenili polaznici zimskog semestra Novinarske škole CMC. 
Novinarska škola CMC i dalje radi punom parom. Predavači i mentori, puni ideja i bogatog novinarskog iskustva, iz generacije u generaciju trude se da istaknu svu lepotu novinarstva, ali i da ukažu na realnu sliku redakcijskog života.
Zimski semestar Novinarske škole CMC i Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Media traje već skoro dva meseca. Polaznici 25. generacije, kao i mnogi pre njih, bili su u prilici da ovladaju osnovnim znanjima i veštinama u vezi s novinarskim zanatom. Od značajnih i priznatih imena u našoj državi veliki školarci mogli su da saznaju i nauče, a onda i da primene stečena znanja. Tako je svaki polaznik u ovom semestru već napisao prve vesti, izveštaje, poneku reportažu i saznao kako nastaju zanimljivi i sadržajni intervjui.
Na kraju zimskog semestra, svečana dodela diploma održaće se 21. decembra u prostorijama bioskopa Arena Cineplex, gde će polaznici prvo odgledati prigodan film, a potom se osvežiti koktelima na zabavi.
Novinarska-urednička škola Color Press Communications je mesto gde polaznik škole jasno nauči razliku između pisane i žive reči, ukaže mu se na značaj i formu pisanja teksta za štampana izdanja u Srbiji, ali i takozvana web izdanja. S tim u vezi saznali su šta znači optimizacija sajtova, kako se ona postiže i koji joj je cilj.
Ovaj tekst, uz malu pomoć mentora, polaznici su sami pozicionirali na Guglu.
Foto: Novinarska škola CMC

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.