Izvor: B92, 03.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se akcija davanja krvi

Beograd -- U akciji B92 dobrovoljnog davanja krvi učestvovali su zaposleni kompanije Atika Media SRB i sportski centri Vračar i Košutnjak.

Zaposleni u firmi Atika medija, koja izdaje časopise Gracija, Maksim i Plejboj, odlučili su da ulepšaju dan sebi i drugima i u autobusu na Trgu Republike u Beogradu dobrovoljno su dali krv.

Takođe, zaposleni ali i posetioci bazena Sportskog centra Vračar dali su doprinos akciji "Dajte krv, ulepšajte dan sebi i drugima" koju vode Institut za transfuziju krvi i B92.

Akcija je organizovana i na bazenu Košutnjak, a svi dobrovoljni davaoci dobili su po jednu besplatnu mesečnu kartu za bazen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.